Αρχική Σελίδα

Besdata  Technology Company Limited 

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Συμπυκνωμένα ασημένια ασημένια ηλεκτρόδια χλωριδίου για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Συμπυκνωμένα ασημένια ασημένια ηλεκτρόδια χλωριδίου για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι τηλεοπτικές εργασίες λαρυγκοσκοπίων τέλεια, την περασμένη Τρίτη αυτό επιτυχώς στον πιό παχύσαρκο ασθενή που είχα πάντα, 184,5KG! Είμαι βέβαιος ότι έσωσε μια ζωή!

—— Mauricio Ροσάριο

Είναι ένα ανεκτίμητο κόσμημα, είναι ένα cornerston στο χειρισμό της αεροπορικής γραμμής!

—— Dr.Hassan

Είμαι Online Chat Now

Besdata  Technology Company Limited 

1
Besdata  Technology Company Limited 
Η εταιρεία

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : BESDATA
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2014
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Certificate: CE/ISO13485/CFDA/CFS

Η Co. τεχνολογίας Besdata, ΕΠΕ είναι επαγγελματική στην παροχή των ηλεκτροδίων EEG, των καλυμμάτων EEG, των αγώγιμων πηκτωμάτων EEG και των κολλών. Επιπλέον, παρέχουμε επίσης τα τυποποιημένα και ιδιωτικά προϊόντα ετικετών, και τα προσαρμοσμένα ιατρικά εξαρτήματα εξ ονόματος ή μαζί με των τρίτων.
Τα ηλεκτρόδια Besdata® EEG αποτελούνται από ποικίλα υλικά ηλεκτροδίων (χρυσός που ντύνονται, καθαρό ασημένιο, ασημένιο/ασημένιο χλωρίδιο, συμπυκνωμένο ασημένιο χλωρίδιο) για να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές απαιτήσεις, διαβιβάζουμε τα σταθερά και καθαρά σήματα για τις ακριβείς μετρήσεις EEG.
Το ασημένιο/ασημένιο ηλεκτρόδιο φλυτζανιών χλωριδίου Unicare είναι μοναδικό υψηλό - ποιότητα, φιαγμένη από καθαρό ασημένιο και που ντύνεται με το ασημένιο χλωρίδιο. έχει ένα πολύ χαμηλό χειροποίητο αντικείμενο κινήσεων ΣΥΝΕΧΩΝ όφσετ πιθανό, ελάχιστο και μια καλή χαμηλής συχνότητας απάντηση EEG. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε πολλών δεκάδες φορές και να διατηρήσετε τα χαρακτηριστικά ποιοτικής απόδοσής τους. Ακόμα κι αν το στρώμα του ασημένιου χλωριδίου φθείρεται, δεν θα επηρέαζε ποτέ τη σταθερότητα της μέτρησης.
Συμπυκνωμένο το Besdata® χλωρίδιο αγκίδων προτιμάται για την ακριβή νευρική ανίχνευση σημάτων. Παρέχει την απόδοση τοπ--ο-γραμμών, που είναι άριστη για το συνεχές ρεύμα και χαμηλής συχνότητας EEG
Προσφορά EEG-καλυμμάτων Besdata® μέχρι 128 ηλεκτρόδια των διάφορων υλικών ηλεκτροδίων για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και των ερευνητών και των νοσοκομειακών γιατρών, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε το κανάλι 20, 32, 64 και 128 ως πρότυπα, εν τω μεταξύ με τα προσαρμοσμένα κανάλια στη διαταγή.

Τα αγώγιμες πηκτώματα και οι κόλλες Besdata® EEG έχουν διατυπωθεί ειδικά για τη χρησιμοποίηση με τα καλύμματα και τα ηλεκτρόδια EEG. Παρέχει την προετοιμασία και την αγωγιμότητα δερμάτων που εντυπωσιακά χαμηλότερη σύνθετη αντίσταση ηλεκτρόδιο-δερμάτων, σταθεροποιώντας γρήγορα μέτρηση, ευκολότερος και κατάλληλος να χρησιμοποιήσει από άλλη.

Το Besdata® επεκτείνει συνεχώς τις ικανότητές μας να πραγματοποιήσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες τα ηλεκτρικά σήματα του εγκεφάλου, ακόμη και το ανθρώπινο σώμα.
Και ψάχνουμε πάντα τις νέες ευκαιρίες να επεκτείνουμε το δίκτυό μας, βαθμιαία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Besdata  Technology Company Limited 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Amanda Lu

Τηλ.:: 86-755-84416070

Φαξ: 86-755-23039200

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)